• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dura Vermeer

   

Dura Vermeer ontwikkelt samen met Amvest het Floriade terrein in Almere tot een duurzame stadswijk met commerciële voorzieningen. Hoe zou jij dit aanpakken? Welke functies passen op deze zichtlocatie aan de A6? Een Hotel, een Bioscoop? Maak een overtuigend plan met jouw team en wie weet staat er in 2022 wel een door jouw bedacht idee in deze unieke stedelijke ontwikkeling!”.

YER

   

YER zal tijdens het Young Talent Event alles vertellen over het Talent Development Programme Real Estate dat in 2020 van start zal gaan. Tijdens het programma kun jij jezelf ontwikkelen tot professioneel (project-)ontwikkelaar, technisch manager of assetmanager. Daarnaast zullen de dames van het YER Technology Talent Development team een cv-check aanbieden tijdens de lunch en netwerkborrel. Als arbeidsbemiddelingsbureau weten wij als geen ander hoe je jouw cv kunt optimaliseren. Dus upload je cv bij je aanmelding en doe de gratis check!

Lidl

          

Lidl is de grootste retailer van Europa is en de derde supermarkt van Nederland. Als grote speler in de retail branche is Lidl ook actief in bouw & vastgoed. Dagelijks werken wij aan het verduurzamen van onze filialen en distributiecentra en nemen wij de leiding in vastgoedprojecten, zoals het acquireren, en ontwikkelen van winkelcentra en appartementencomplexen met inbreng van nieuwe Lidl filialen. Op 19 september zullen wij jullie in onze workshop meenemen in de dagelijkse werkzaamheden die onze vastgoeddiscipline tegenkomt, zoals de eerste energiecirculaire winkel van Nederland (Lidl Zero) die wij binnenkort openen en laten wij jullie meedenken over onze toekomstplannen. Lees meer over Lidl Vastgoed op: vastgoed-lidl.nl

Twijnstra Gudde

 

TwynstraGudde verhuist dit najaar naar hun nieuwe kantoor in de Nieuwe Stad van Amersfoort. Maar hoe kom je eigenlijk tot deze keuze? En hoe moet het nieuwe kantoor eruit zien? Tijdens onze case kruipen studenten in de rol van de huisvesting- en vastgoedadviseur en helpen zij de opdrachtgever bij de locatiekeuze en uitstraling van het nieuwe kantoor.

Deloitte

  

What impact will you make?

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Wil je in multidisciplinaire teams werken voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Wil je echt een verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke dag maken wij bezig de wereld veiliger, slimmer, efficiënter en  duurzamer met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten. En dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat  je kunt en wat jij belangrijk vindt. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. Zie ons  als het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op werkenbijdeloitte.nl!

bbn adviseurs

          

bbn is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied. Opdrachtgevers schakelen ons in wanneer ze behoefte hebben aan een innovatieve oplossing voor hun project.

bbn adviseurs is op 31 januari 1968 opgericht als bureau voor onafhankelijke bouwcoördinatie. Sinds de oprichting heeft bbn adviseurs zich ontwikkeld tot full service bureau voor vastgoedadvies en -management.

AT Osborne

          

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u.

Colliers International

        

Colliers is een beursgenoteerde internationale vastgoedadviseur. Onze 17.000 ondernemende experts werken in 68 landen samen om toekomstgericht advies te geven en de waarde van vastgoed te maximaliseren voor vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. 

Deen Koopmans

          

De optimale, nieuwe invulling voor een vergeten terrein in de stad, een tweede bestemming voor een bestaand gebouw, een complete wijk leefbaar inrichten. Geen wilde ideeën, maar doordachte, bruikbare, panklaar uitgewerkte plannen, die meetbaar, zichtbaar en voelbaar het verschil gaan maken. Zodat woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en vastgoedeigenaren er mee aan de slag kunnen. DeenKoopmans analyseert, bedenkt, neemt het initiatief, verbetert met visie én lef. Altijd op zoek naar maatschappelijk en financieel rendement.

Brink

        

Vastgoed met al haar uitdagingen, is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. We hebben er alles voor over gehad. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren.

Rijksvastgoedbedrijf

   

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.

Het Rijksvastgoedbedrijf zet vastgoed in voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen, in samenwerking met, en met oog voor de omgeving.