• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het YTE vindt ieder jaar in september plaats en is de ideale gelegenheid voor studenten om in contact te komen met vooraanstaande bedrijven binnen de vastgoedsector. Op deze dag zal er gewerkt worden aan uitdagende cases en zullen er diverse bedrijfspresentaties worden verzorgd. 

Het Young Talent Event 2020 zal plaatsvinden op vrijdag 18 september 2020. 

Het Young Talent Event 2020 wordt georganiseerd door de volgende commissie:

Van linksboven met de klok mee: Irina Krottje, Melle Simonis, Ana Blanca Coco Martin & Yngwie Romijn. 

Yngwie Romijn - Chairman

Dit jaar bekleed ik de functie van voorzitter van de commissie die het Young Talent Event organiseert. Op dit moment ben ik de pre-master Real Estate Studies aan het afronden. Naast mijn studie ben ik actief als voorzitter van de marketingcommissie van FRESH Students. Als deelnemer van de vorige editie van het Young Talent Event heb ik al mogen ervaren hoe inspirerend het evenement is. Dit jaar viert de Real Estate Club Groningen haar lustrum en willen wij het evenement een goud randje geven. Ik kijk er dan ook naar uit om dit jaar samen met de commissie een groots evenement neer te zetten en hoop jullie daar te zien!

Ana Blanca Coco Martin - Planning & Logistics

Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de Planning en Logistiek van het Young Talent Event. Hierbij horen de volgende taken: het zoeken van een geschikte locatie, het plannen van de dag zelf en het bijhouden van de financiën voor het event. Hoewel ik economische geografie studeer en geen vastgoed, ligt hier zeker mijn interesse. Door dit event te organiseren hoop ik de vastgoedwereld weer een beetje beter te leren kennen en daarbij ook mensen te ontmoeten die deze interesse met mij delen. Hoewel we nu roerige tijden kennen, denk ik dat we een mooi event neer gaan zetten. Dit event zal jouw interesse voor vastgoed (mocht deze er nog niet zijn) zeker aanwakkeren en kan dienen als springplank naar het werkende leven. Ik hoop je daar te kunnen verwelkomen!

Irina Krottje - Marketing

Dit jaar mag ik de rol van marketing op mij nemen in de Young Talent Event commissie. Ik zit in het derde jaar van de bachelor Human Geography and Spatial Planning en hoop volgend jaar te gaan starten aan een master. Met dit evenement hoop ik meer te ontdekken over vastgoed en de interesse van anderen te wekken om het evenement te komen bezoeken. Bij mijn taken horen het regelen van het programmaboekje, de aankleding van het evenement en natuurlijk de marketing ervan. Ik heb er veel zin in om in dit lustrum jaar een extra mooi evenement neer te gaan zetten! Ik hoop jullie te zien op het event!

Melle Simonis - Company Relations

Dit jaar bekleed ik de functie van Company Relations. Ik zal me voornamelijk bezighouden met de acquisitie van de bedrijven die op het evenement komen. Ik zit op dit moment in de eindfase van de master Real Estate Studies, een opleiding waar ik erg enthousiast over ben. Het Young Talent Event heeft mij vorig jaar op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de spelers in de vastgoedmarkt, hierdoor heb ik een duidelijker beeld gekregen waar ik later werkzaam wil zijn. Ik kijk er enorm naar uit om onze studenten ook deze koppeling met het bedrijfsleven te bieden deze editie!

De commissie is te bereiken via youngtalentevent@recg.nl