• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het vijfde bestuur van de Real Estate Club Groningen

Van links naar rechts: Peter-Jan Reinders, Ukyo Morpey, Danique van Beelen, Maurits Paauwe & Arjan de Leuw. 

Het huidige bestuur kunt u bereiken via board@recg.nl.

 

Chairman | Peter-Jan Reinders
LinkedIn

Hallo medestudent, sponsor, partner of andere geinteresseerden in de RECG! Mijn naam is Peter-Jan Reinders en ik bekleed dit jaar de functie van Chairman binnen de RECG. Ik ben opgegroeid rondom Utrecht en daarna afgereisd naar het Hoge Noorden oftewel Groningen. De afgelopen jaren heb ik de bachelor Human Geography & Urban & Rural Planning succesvol mogen volgen en afronden. Ik heb de ambitie om te werken binnen de vastgoed wereld en heb interesse in projectonwikkeling. Dit heeft ertoe geleid dat de master Real Estate Studies, een van de beste vastgoedopleidingen in Nederland, een optimale keuze was die naadloos aansloot op de Bachelor.

Thomas Schram is voorgegaan in het voorzittersschap en heeft mij de eer gegeven om hem op te mogen volgen. Na eerdere besturen en commisies te hebben mogen vervullen bij onder andere de G.S.R.C. wilde ik mijn kennis uitbreiden binnen de vastgoedwereld. De stichting RECG is hiervoor de ideale plaats vanwege het contact met de professionals en de orientatie op carierrevorming . Dit wekte mijn enthousaisme en na de zomer had ik mij daarom direct aangemeld ter interesse voor het bestuur. Dit jaar staat in het teken van het Lustrum van de RECG en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Met vol vertrouwen in mijn gemotiveerde en kundige bestuursgenoten gaat dit een spectaculair jaar worden voor mij, u en al onze relaties. Lang Leve de Real Estate Club Groningen!

 

Secretary & Student Relations | Danique van Beelen
LinkedIn

Hi allemaal! Ik ben Danique van Beelen. Komend academisch jaar zal ik de functie Secretary & Student Relations op mij nemen. Dit jaar zal ik daarom onder andere het aanspreekpunt zijn voor studenten en het medium tussen de RECG en studenten.

Misschien iets te vast geplakt aan het platteland (ja, mijn scriptie ging er ook over), heb ik na jaren de weilanden van de ‘Drentse Hooglanden’  achter mij gelaten en ben in 2016 in Groningen komen wonen. Hier ben ik begonnen aan de bachelor Human Geography & Urban and Regional Planning. Ondertussen is mijn interesse in vastgoed steeds meer gaan groeien. En nu, ruim 3 jaar later, ben ik begonnen aan de Research Master in Spatial Sciences met een specialisatie in Real Estate Studies.

Om naast mijn master te werken aan meer praktische ervaring en gaandeweg mensen te ontmoeten met gelijke interesses was een functie binnen RECG een mooie kans. Daarnaast is dit komend jaar ook een speciaal jaar voor de RECG: het eerste lustrum jaar! Ik kijk uit naar een jaar met nieuwe ervaringen en mooie evenementen, waarbij we extra reden hebben om het goed te vieren.

 

Treasurer | Arjan de Leuw

LinkedIn

Ik ben Arjan de Leuw en bekleed dit jaar de functie treasurer. De komende jaren wil ik mijn kennis verbreden en mij zowel op persoonlijk als zakelijk vlak verder ontwikkelen. Dit houdt voor mij in dat ik na het afronden van de MSc Real Estate Studies, aankomend studiejaar aan de MSc Finance begin. Verder ben ik actief binnen het Risk Investment team en ben ik in het weekend op het water of het hockeyveld te vinden. Om niet geheel afstand te nemen van mijn passie voor vastgoed, mag ik dit jaar als treasurer onderdeel uitmaken van het vijfde en eerste lustrumbestuur van de Real Estate Club Groningen. Ik zie uit naar het ontmoeten van onze sponsors en studenten. Gezamenlijk gaan we er een geslaagd lustrumjaar van maken!

 

Company Relations | Ukyo Morpey
LinkedIn

Beste studenten, sponsoren en partners,

Mijn naam is Ukyo Morpey en ik neem dit jaar de functie van Company Relations over van Harmen Westera. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn en woon sinds mijn dertiende in Groningen waar ik onder andere de bachelor Bedrijfskunde succesvol heb mogen afronden. Al sinds jongs af aan heb ik interesse in vastgoed. Dit begon al vroeg met het tekenen van gebouwen en de droom om architect te worden. Het tekenen is mij helaas niet bijgebleven, de affiniteit met gebouwen oftewel vastgoed wel. Ik ben dit jaar daarom gestart met de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen om mijn kennis van de verschillende facetten van de nationale en internationale vastgoedmarkt te vergroten. De master Real Estate Studies biedt een brede kijk op de vastgoedmarkt vanuit ruimtelijke en economische perspectieven, waardoor studenten goed worden voorbereid op hun carrière als vastgoed professional! Daarnaast ben ik dit jaar begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf in de vastgoedsector. Wij adviseren buitenlandse investeerders bij het aankopen, verkopen en exploiteren van vastgoed.

Naast de master Real Estate Studies en mijn eigen bedrijf wil ik mijn kwaliteiten en kennis binnen de vastgoedwereld nog meer uitbreiden. De functie als Company Relations binnen de R.E.C.G. biedt hier uitkomst in, mede door het continue contact met onze sponsoren en partners. Ik hoop dit jaar samen met mijn medebestuursgenoten, onze sponsoren en partners de vastgoedsector nog beter onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerde studenten. Daarnaast staat dit jaar natuurlijk in het teken van het eerste Lustrum der R.E.C.G. Een goed moment om terug te kijken naar wat we de afgelopen jaren al hebben bereikt én om vooruit te kijken op de jaren die nog gaan komen! Ik vertrouw erop dat het een geweldig jaar zal worden!

 

Marketing | Maurits Paauwe
LinkedIn

Mijn naam is Maurits Paauwe en ik zal komend jaar de bestuursfunctie Marketing op me nemen. “Vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram en geef een duimpje omhoog!”

Mijn interesse voor vastgoed en ruimtelijke ordening begon eigenlijk met het urenlang spelen van het computerspel Simcity als kind. Ik heb altijd een enorme interesse gehad in steden en kaarten. En hoe interessant zou het zijn om zelf te kunnen bijdragen aan hoe we de steden om ons heen inrichten?  Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht leek een logische studie die bij deze interesses paste. Na nog een master in Planologie aan de UU wilde ik meer leren over de business-kant van de ruimtelijke ordening, waarna Real Estate Studies in Groningen een uitstekende keuze bleek te zijn. Ik ben in februari 2019 verhuisd naar Groningen en begonnen met deze master. Ik was ontzettend verrast door wat voor leuke stad Groningen is en in mijn vrije tijd speel ik toneel bij het Groninger Studenten Toneel.

Voor de Real Estate Club Groningen heb ik het afgelopen jaar met veel plezier al het Young Talent Event mogen organiseren. Tijdens het evenement kon ik zien hoe leuk en leerzaam het is om vastgoed-gerelateerde evenementen te organiseren voor studenten. Ik kijk ernaar uit om in het komende bestuursjaar meer studenten met een interesse in vastgoed in contact te brengen met toonaangevende bedrijven uit deze vastgoedwereld. De Real Estate Club is een jonge vereniging en we vieren dit jaar ons eerste lustrum. Hierdoor heb ik extra veel motivatie om van dit jaar een nóg geslaagder jaar te maken. Dat komt vastgoed!