• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Maak kennis met de Real Estate Club Groningen (RECG). Vanuit studenten en alumni van de master opleiding Real Estate Studies was er een wens om een eigen organisatie op te richten. Zowel om studenten, bachelor en pre-master studenten van o.a. de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, alumni, het bedrijfsleven, de overheid en wetenschap met elkaar in contact te brengen.

De stichting Real Estate Club Groningen is begin 2016 officieel opgericht.

Het doel van de Real Estate Club is het versterken van de link tussen de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid en (oud)studenten op het gebied van vastgoed in de meeste brede zin van het woord met de focus op nationaal en internationaal niveau, daarbij ook gericht op de noordelijke regio van Nederland. Academische studenten, alumni en professionals hebben via de Real Estate Club op het gebied van vastgoed een platform om praktijk en wetenschap bij elkaar te brengen door contacten te leggen en elkaar te ontmoeten. 

Daarnaast zullen de jongste inzichten ('state of the art') bediscussieerd en gedeeld worden inzake relevante thema's binnen het vastgoed en de toepassing daarvan op verschillende schaalniveaus in een interactieve setting.

Heb je interesse in onze activiteiten, netwerk en/of alumni borrels? Houd deze website dan goed in de gaten!