• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Young Talent Event Commissie stelt zich voor

Real estate club Groningen
Gepubliceerd op: 25-04-2019

Op 19 september vindt het Young Talent Event plaats, dé ideale gelegenheid voor studenten om in contact te komen met bedrijven en professionals uit de vastgoedsector! Inmiddels is de Young Talent Event Commissie al begonnen met de organisatie van de dag, om ze alvast wat beter te leren kennen stellen zij zich hieronder voor.

Chairman | Rosan Dijksterhuis

Ik ben Rosan Dijksterhuis, de voorzitter van de Young Talent Event commissie van de studie vereniging De Real Estate Club Groningen. Ik zal dit jaar samen met een groepje enthousiaste mede studenten het Young Talent Event van 2019 organiseren. Ik studeer op dit moment Human Geography & Urban and Regional Planning waarvoor ik mijn bachelorscriptie aan het schrijven ben. Hierna zal ik aan de master Real Estate Studies beginnen en tevens starten met de educatieve master in Mens- en Maatschappijwetenschappen. Naast het studeren vind ik het erg leuk om te voetballen wat ik met veel plezier doe bij G.S.V.V The Knickerbockers in dames 5. Ook dit jaar is het de bedoeling in september een mooi evenement neer te zetten waar studenten en bedrijven uit de vastgoedsector elkaar zullen ontmoeten. Ik hoop je daar te zien! 

Planning & Logistics | Maurits Paauwe

Mijn naam is Maurits Paauwe en ik zal binnen de organisatie van het Young Talent Event verantwoordelijk zijn voor de ‘Planning en Logistics’. Dit betekent dat ik ervoor ga zorgen dat in september alles op rolletjes loopt op locatie! Een jaartje geleden studeerde ik nog (Sociale Geografie en) Planologie in Utrecht, waarna ik naar Groningen ben gekomen voor de master Real Estate Studies. Hier in Groningen heb ik me meteen aangesloten bij het Groninger Studenten Toneel, waar ik na een dag studeren even lekker theater kan spelen. Ik kijk ernaar uit om nu samen met de commissie vanuit de Real Estate Club Groningen een mooi evenement neer te zetten dat gemotiveerde studenten in contact brengt met toonaangevende bedrijven op het gebied van vastgoed. Maar zoals ik zelf altijd zeg: dat komt vastgoed!

Company Relations | Robbert van der Hert 

Hallo! Ik ben Robbert, een 23-jarige Masterstudent die bijna zijn hele studententijd in Groningen heeft doorgebracht. De nadruk ligt op bijna, want ik heb vorig jaar mijn scriptie in Arizona geschreven tijdens de Master Economische Geografie. Hier kwam ik tot de ingeving dat ik mij verder wilde verdiepen in de vastgoedwereld, vandaar dat ik nu RES doe. Dit is een keuze waar ik geen spijt van heb gekregen. Ik kijk uit naar het komende jaar waarin ik de Company Relations voor het YTE op mij neem.

 

 

Marketing | Charissa Andringa 

Hallo medestudent, sponsor of partner van de RECG of anders geïnteresseerden! Mijn naam is Charissa Andringa en dit jaar zal ik de functie marketing voor het Young Talent Event op mij nemen. Momenteel ben ik een 2e jaars student Human Geography Urban and Regional Planning. Na het behalen van mijn Gymnasium en een jaartje taallessen volgen in Santa Barbara en Valencia wist ik het zeker! Vastgoed & Makelaardij was de studie die ik wilde gaan doen. Interesse in de bebouwde wereld was er altijd al geweest en ook kon ik vanaf jongs af aan al genieten van alles wat er om mij heen gebouwd was/werd/wordt. Toch bleef de universiteit in mijn achterhoofd waardoor ik er naar een jaar voor gekozen heb de overstap te maken naar mijn huidige bachelor. Om toch actief bezig te blijven met vastgoed ben ik vorig jaar in contact gekomen met de RECG. Na al verschillende interessante activiteiten bijgewoond te hebben kijk ik er enorm naar uit om dit jaar zelf mee te mogen werken aan de organisatie van het YTE.

Ik hoop iedereen van harte welkom te mogen heten in september, tot dan!