• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

RECG bezoekt Atrium en CBRE

Gepubliceerd op: 12-03-2018

Op vrijdag 23 maart gaat de Real Estate Club Groningen naar de Zuidas. Om 11.00 uur staat een rondleiding door het Atrium op de planning. Na de rondleiding zal er een inhousedag plaatsvinden op het hoofdkantoor van CBRE!

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij één van ’s werelds grootste adviesbureaus voor commercieel vastgoed? Kom dan op vrijdag 23 maart naar de inhousedag op het hoofdkantoor van CBRE! Daarnaast zullen we een rondleiding krijgen door het Atrium. De verkoop van het Atrium in 2017 is bestempeld als veruit de grootste single asset deal ooit in Nederland, alleen vanuit dat oogpunt al een interessant gebouw!

Rondleiding Atrium

In de ochtend zal Dura Vermeer ons rondleiden door het Atrium. Dit kantoorpand aan de Zuidas werd in 2017 voor een recordbedrag van €500 miljoen verkocht aan een Franse belegger. 

Inhousedag

Tijdens de inhousedag zullen alle facetten die CBRE binnen het vastgoed bekleedt de revue passeren. Het doel van deze middag is om een beter beeld te krijgen van wat CBRE doet en te ervaren hoe het is om voor een bedrijf als CBRE te werken. Hoe is de werksfeer? Wat voor type mensen werken er? Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. stage, afstuderen en startersfuncties? CBRE is altijd opzoek naar nieuw talent.

CBRE

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedconsultancy. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseren zij beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. De werkzaamheden bij CBRE bestaan hoofdzakelijk uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

CBRE Nederland telt 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam opereren. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat hierbij centraal.