• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De RECG zoekt een nieuwe Young Talent Event Commissie!

Gepubliceerd op: 15-02-2019

Wil je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen? Solliciteer dan voor 1 maart als commissielid van de Young Talent Event commissie van de Real Estate Club Groningen.  De RECG organiseert evenementen voor studenten in vastgoed, waarvan het Young Talent Event het grootste evenement is. Tijdens het YTE komen diverse bedrijven naar Groningen om lezingen en workshops te geven en is dus de ideale gelegenheid voor studenten om kennis te maken met het werkveld. Als commissie ga je zorgen dat het dit Young Talent event van dit jaar (September 2019) weer een onvergetelijke dag gaat worden.

De commissie bestaat uit de volgende functies:

Voorzitter
Als voorzitter ben jij verantwoordelijk voor het leiden van de Young Talent Event Commissie. Dit betekent dat je erop toeziet dat er goed wordt samengewerkt en ondersteunt je andere commissieleden indien nodig.

Company Relations
Als functionaris Company Relations heeft de verantwoordelijkheid een sponsorbestand te creëren voor het Young Talent Event. Acquisitie zal een belangrijk deel van je takenpakket zijn. Je zal proberen interessante bedrijven aan de RECG te binden, voor zowel de korte als de lange termijn.

Planning & Logistics
De functionaris Planning en Logistiek heeft de verantwoordelijkheid over alle logistieke aspecten zoals de locatie van het Young Talent Event. Daarnaast zorgt de functionaris Planning en Logistiek voor een weloverwogen dagindeling met bijbehorend thema.

Marketing
De functionaris Marketing heeft de verantwoordelijkheid om het Young Talent Event bij bedrijven, organisaties en studenten op de kaart te zetten door middel van promotie. Jij bent verantwoordelijk voor de inschrijvingen en het promoten van het Young Talent Event naar buiten toe.

Ook als je geen vastgoed-gerelateerde studie volgt mag je solliciteren!

Mail je motivatie en CV naar – board@recg.nl!