• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bestuurslid stelt zich voor.. Simone Snoek

Gepubliceerd op: 09-01-2018

Het derde bestuur van de Real Estate Club Groningen is inmiddels ingewerkt. Een mooie gelegenheid om onszelf eens persoonlijk voor te stellen. Aan Simone Snoek, voorzitter, de eer het spits af te bijten.

Mijn naam is Simone Snoek en het komende jaar ben ik de nieuwe voorzitter van de Real Estate Club Groningen. Voor de mensen die mij niet kennen stel ik me graag even voor: alweer 24 jaar geleden ben ik op de wereld gezet in het prachtige Zuid-Hollandse Numansdorp. Ik ben begonnen op het VMBO waar ik erachter kwam dat vastgoed helemaal mijn ding is. Hierdoor wist ik al gauw hoe mijn vervolgstappen qua studie eruit zouden komen te zien: na het MBO richting Groningen voor Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze. Toen die studie bijna ten einde was en ik nog niet zo goed wist welke kant van het vastgoed ik daadwerkelijk op wilde gaan heb ik besloten mijn kennis verder te ontwikkelen en ben ik afgelopen februari begonnen aan de master Real Estate Studies. In het weekend breng in de theorie uit Groningen in de praktijk bij een makelaarskantoor in de omgeving waar ik vandaan kom.

 Mijn doel voor het komende jaar is om alles op rolletjes te laten lopen en de RECG nog groter en bekender te maken. Natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk dat de evenementen die we organiseren voor zowel de bedrijven als de studenten op alle gebieden erg interessant zijn. Mochten jullie dus leuke ideeën of vragen over het komende jaar hebben, of gewoon zin hebben in een gezellig praatje, dan kunnen jullie altijd bij mij terecht! Laten we er met z’n allen een succesvol maar bovenal gezellig jaar van maken. Ik heb er zin in!