• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bestuurslid stelt zich voor.. Max Tooi

Gepubliceerd op: 25-01-2018

Het derde bestuur van de Real Estate Club Groningen is inmiddels ingewerkt. Een mooie gelegenheid om onszelf eens persoonlijk voor te stellen. De één na laatste in het rijtje is Max Tooi, dit jaar verantwoordelijk voor de marketing.

Mijn naam is Max Tooi. Ik ben 26 jaren geleden geboren in Groningen en heb hier mijn vwo-diploma gehaald. Na het behalen van mijn bachelor Technische Planologie heb ik ervoor gekozen om een jaar fulltime aan het werk te gaan. Vastgoed heb ik altijd interessant gevonden en dat heeft mij doen besluiten om in september 2016 te beginnen met de Master Real Estate studies. Op dit moment staat alleen mijn thesis nog op de to do list en ik hoop de master dan ook nog dit collegejaar af te ronden.

In het voorgaande collegejaar ben ik tijdens een aantal evenementen in aanraking gekomen met de Real Estate Club Groningen. Dit vond ik interessant en leerzaam en nu richt ik mij sinds november op de marketing van de RECG. Omdat de stichting nog niet heel erg lang bestaat is er voldoende winst te behalen. Ik hoop dan ook de lijn, die in de voorgaande jaren is ingezet, verder door te trekken. Het belooft in ieder geval een leuk jaar te worden. Ik kan verklappen dat er een aantal interessante evenementen op de agenda staan waarover we binnenkort meer bekend zullen maken!

Ik hoop jullie donderdag 1 februari te treffen op de after tentamen borrel in het Mauritshuis of op een ander aankomend evenement.