• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bestuurslid stelt zich voor - Danique van Beelen

Gepubliceerd op: 16-12-2019

Het kersverse vijfde bestuur is zojuist geïnstalleerd. Een mooie gelegenheid om het nieuwe bestuur beter te leren kennen. Lees hier over Danique van Beelen. Zij vervult de functie van secretary & student relations binnen het vijfde bestuur der Real Estate Club Groningen.

Danique van Beelen - Secretary & Student Relations

Hi allemaal! Ik ben Danique van Beelen. Komend academisch jaar zal ik de functie Secretary & Student Relations op mij nemen. Dit jaar zal ik daarom onder andere het aanspreekpunt zijn voor studenten en het medium tussen de RECG en studenten.

Misschien iets te vast geplakt aan het platteland (ja, mijn scriptie ging er ook over), heb ik na jaren de weilanden van de ‘Drentse Hooglanden’  achter mij gelaten en ben in 2016 in Groningen komen wonen. Hier ben ik begonnen aan de bachelor Human Geography & Urban and Regional Planning. Ondertussen is mijn interesse in vastgoed steeds meer gaan groeien. En nu, ruim 3 jaar later, ben ik begonnen aan de Research Master in Spatial Sciences met een specialisatie in Real Estate Studies.

Om naast mijn master te werken aan meer praktische ervaring en gaandeweg mensen te ontmoeten met gelijke interesses was een functie binnen RECG een mooie kans. Daarnaast is dit komend jaar ook een speciaal jaar voor de RECG: het eerste lustrum jaar! Ik kijk uit naar een jaar met nieuwe ervaringen en mooie evenementen, waarbij we extra reden hebben om het goed te vieren.