• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuw bestuur RECG

Nieuw bestuur RECG

Met trots presenteren wij het nieuwe bestuur van de Real Estate Club Groningen: Chairman - Peter-Jan Reinders Secretary & Student Relations - Danique van Beelen Treasurer - Arjan de Leuw Marketing - Maurits Paauwe Company Relations - Gregor Wammes Na 15 november nemen zij alle taken van het huidige bestuur over. Wij wensen het nieuwe bestuur heel veel succes en plezier het komende jaar!

RECG zoekt een nieuw bestuur

RECG zoekt een nieuw bestuur

Wil jij in contact komen met veel vastgoedbedrijven, jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen, een groot professioneel netwerk opbouwen en je CV uitbreiden? Solliciteer dan nu voor een parttime bestuursfunctie bij de Real Estate Club Groningen. Binnen het huidige bestuur zijn er vijf functies: Chairman, Secretary, Treasurer, Marketing & Company Relations. Hieronder vind je de functieomschrijvingen.

Young Talent Event Commissie stelt zich voor

Young Talent Event Commissie stelt zich voor

Op 19 september vindt het Young Talent Event plaats, dé ideale gelegenheid voor studenten om in contact te komen met bedrijven en professionals uit de vastgoedsector! Inmiddels is de Young Talent Event Commissie al begonnen met de organisatie van de dag, om ze alvast wat beter te leren kennen stellen zij zich hieronder voor.

De RECG zoekt een nieuwe Young Talent Event Commissie!

De RECG zoekt een nieuwe Young Talent Event Commissie!

Wil je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen? Solliciteer dan voor 1 maart als commissielid van de Young Talent Event commissie van de Real Estate Club Groningen.  De RECG organiseert evenementen voor studenten in vastgoed, waarvan het Young Talent Event het grootste evenement is. Tijdens het YTE komen diverse bedrijven naar Groningen om lezingen en workshops te geven en is dus de ideale gelegenheid voor studenten om kennis te maken met het werkveld. Als commissie ga je zorgen dat het dit Young Talent event van dit jaar (September 2019) weer een onvergetelijke dag gaat worden.

Het vierde bestuur stelt zich voor!

Het vierde bestuur stelt zich voor!

Inmiddels in het vierde bestuur van de Real Estate Club Groningen ingewerkt, tijd om ons even voor te stellen!Ben jij benieuw naar de bestuursleden: Thomas Schram, Tom Jonker, JW van der Kam, Margreet Wiersma & Harmen Westera?Hier vertellen we kort iets over onszelf.

Nieuw bestuur aangesteld

Nieuw bestuur aangesteld

Met trots presenteren wij het nieuwe bestuur van de Real Estate Club Groningen: Chairman - Thomas SchramSecretary - Tom JonkerTreasurer - JW van der KamMarketing - Margreet WiersmaCompany Relations - Harmen Westera De komende periode zullen zij zichzelf voorstellen. Per 15 november nemen zij alle taken van het huidige bestuur over. Wij wensen het nieuwe bestuur heel veel succes en plezier het komende jaar!

Aftermovie Young Talent Event

Aftermovie Young Talent Event

Op donderdag 20 september 2018 heeft alweer de derde editie van het Young Talent Event plaatsgevonden. Onderstaande aftermovie geeft een kleine impressie van deze geslaagde dag. Wij willen alle gemotiveerde deelnemers en bedrijven nogmaals danken voor hun inzet. Hopelijk tot volgend jaar! Wilt u meer informatie over het Young Talent Event? Neem dan contact met ons op via board@recg.nl

RECG bezoekt Atrium en CBRE

RECG bezoekt Atrium en CBRE

Op vrijdag 23 maart gaat de Real Estate Club Groningen naar de Zuidas. Om 11.00 uur staat een rondleiding door het Atrium op de planning. Na de rondleiding zal er een inhousedag plaatsvinden op het hoofdkantoor van CBRE!

Dura Vermeer lezing

Dura Vermeer lezing

Donderdag 22 februari heeft Dura Vermeer een bedrijfspresentatie gegeven, de avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Bestuurslid stelt zich voor.. Max Tooi

Bestuurslid stelt zich voor.. Max Tooi

Het derde bestuur van de Real Estate Club Groningen is inmiddels ingewerkt. Een mooie gelegenheid om onszelf eens persoonlijk voor te stellen. De één na laatste in het rijtje is Max Tooi, dit jaar verantwoordelijk voor de marketing.

Bestuurslid stelt zich voor.. Wouter Witwerts

Bestuurslid stelt zich voor.. Wouter Witwerts

Het derde bestuur van de Real Estate Club Groningen is inmiddels ingewerkt. Een mooie gelegenheid om onszelf eens persoonlijk voor te stellen. Vandaag de beurt aan Wouter Witwerts, de enige van het bestuur die geen vastgoed-gerelateerde opleiding volgt.

Bestuurslid stelt zich voor.. Dave Langkamp

Bestuurslid stelt zich voor.. Dave Langkamp

Het derde bestuur van de Real Estate Club Groningen is inmiddels ingewerkt. Een mooie gelegenheid om onszelf eens persoonlijk voor te stellen. Dave Langkamp, secretary & student relations, stelt zich als tweede voor.