• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

25 FEB - Kroegcollege abcnova

KROEGCOLLEGE ABCNOVA | 25 FEBRUARI - Op 25 februari 2020 zal abcnova een kroegcollege voorbereiden in Forum Groningen. Een bijzondere gelegenheid om het opvallendste gebouw van Groningen beter te leren kennen!

Op 25 februari 2020 organiseert abcnova een kroegcollege in Forum Groningen.

Enthousiast? schrijf je in via de volgende link: https://forms.gle/X4191yAhRDpuTRUn9

Over abcnova

Elke dag werken de adviseurs van abcnova samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Wij willen dat onze opdrachtgevers energie krijgen van het realiseren van vastgoedprojecten. Dit doen we door hun ambities te vertalen in financieel en maatschappelijk haalbare oplossingen met impact. Wij zorgen voor grip op processen en projecten, zodat concrete en mooie resultaten worden geboekt. Wij doen dit hand in hand met onze opdrachtgevers, waarbij wij niet bang zijn om richtinggevend te adviseren. Zo dragen wij op overtuigende wijze bij aan een duurzame toekomst voor de gebouwde omgeving. Wij werken aan complexe vraagstukken en toonaangevende projecten zoals het Forum Groningen.

Het Forum Groningen is het nieuwe culturele hart van het Noorden, waarin de stadsbibliotheek, twee museumzalen, een debatcentrum, een art-house bioscoop met vijf zalen en meerdere horecaconcepten te vinden zijn. abcnova heeft het Forum ondersteund bij de ontwikkeling en was verantwoordelijk voor de aansturing van de afbouw en inrichting. Hierbij was abcnova de spil in de communicatie en afstemming tussen de vele verschillende gebruikers, de omgevingsmanager, gemeentelijke instanties en stakeholders.

Wat we doen voor onze Young Talents:

Wij zijn trots op onze sterke basis van jonge én ervaren experts die bij ons alle ruimte krijgen om hun talent te benutten en waar nodig buiten de gebaande paden te treden om hun doel en succes te behalen. Wij faciliteren talentontwikkeling met het Young Talent Program (YTP)Dit is een ontwikkelprogramma waarin je werkt aan je brede vakkennis en je persoonlijke vaardigheden. Je wordt begeleid door ervaren managers en coaches. Je wordt daarnaast automatisch lid van de JAN - Jong abcnova. Dat is onze club voor junioren waarin je op een informele manier de andere young talents leert kennen, samen gevraagd en ongevraagd een kritische blik geeft op de organisatie én netwerkt met de jonge talenten van andere organisaties.

Over het evenement

Interesse? Kom 25 februari naar het kroegcollege! De zaal Camera 3 de Luxe, in het Forum Groningen zal open gaan om 15:00 uur, om 15.15 uur start het college. Het college zal volledig het teken staan van energieneutraliteit. Na afloop vindt een korte rondleiding plaats in het Forum. En natuurlijk wordt er geëindigd met een borrel in NOK, vanwaar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de stad.

Het volledige programma ziet er als volgt uit: 

  • 15.00-15.15 Inloop
  • 15.15-15.45 Wie is abcnova / projecten?
  • 15.45-16.30 Presentatie energieneutraliteit
  • 16.30-17.00 Presentatie Forum Groningen
  • 17.00-17.30 Rondleiding Forum Groningen
  • 17.30-19.00 Borrel in Nok