• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

bbn adviseurs 

Workshop Utrecht City Center A Healthy Urban Boost 
Utrecht groeit en wil haar binnenstad op een gezonde manier uitbreiden. Maar wat maakt een binnenstad gezond? Gaat het om een park bij jou om de hoek? Om een 'fitplaats'? Een te gekke Zuurstofbar? Meer fiets- en voetpaden? Elektrische (deel)auto's? Entertainment? Kant- en klare eco-maaltijden? In de twee uur durende Workshop Utrecht City Center A Healthy Urban Boost ga jij in groepen aan de slag en bepaal jij hoe jouw gezonde binnenstad eruit ziet. Aan het eind van de workshop pitcht iedere groep zijn ideeën. De winnaar gaat, naast een toolbox vol kennis, naar huis met een leuke prijs.

CBRE

Bij CBRE gaan we de praktijk nabootsen. Studenten laten ervaren hoe een echte onderhandeling tussen een eigenaar en een eindgebruiker in zijn werk gaat. Per groepje treed je dus op namens je eigen klant om er zo voor te zorgen dat je de belangen van je klant zo goed mogelijk behartigt.

Dus, welke groep sluit de beste deal??

Colliers International

Op het Young Talent Event van de RECG kun je meedoen aan de Colliers Crash Case. Een razendsnel en interactief spel waarin je in teams een pitch voor een van Nederlands’ grootste vastgoedbeleggers voorbereid. In hun portefeuille zit een verouderd en niet optimaal presenterend winkelcentrum in de regio Groningen. Dit willen zij veranderen. Jullie krijgen precies één uur de tijd. Hoe pak je dit aan? Welke hulplijnen schakel je in? En welke keuzes maak je? Na 60 minuten gaan jullie pitchen, waarin jullie de nieuwe toekomstvisie op een innovatieve manier presenteren. En er kan er maar één de opdracht krijgen.

Deloitte

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Dura Vermeer

Tijdens de case van Dura Vermeer ga aan de slag met een van de tendervraagstukken waar Dura Vermeer ook aan werkt. Out of de box denken en commercieel verkopen zijn competenties waar je mee aan de slag gaat.