• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Cushman & Wakefield

In de case van Cushman & Wakefield wordt ingezoomd op het taxeren van twee objecten in Amsterdam en het bedenken van een verkoopstrategie.

Dev_real estate

Ben jij de daredevil die wij zoeken in de Dev_ academy? Durf jij een stoomcursus projectmanagement aan? Dan zoeken we jou! In onze masterclass zoomen we in op de militaire operatie van de aanpassing van de winkels en service punten van fintech bank ING. De trends in retail zorgen voor een andere invulling van winkels, maar hoe realiseer je die? Van advies naar realisatie. Zien we je daar?

Lidl

Lidl is actief in bouw en vastgoed. Dagelijks werken wij aan het verduurzamen van onze distributiecentra en nemen wij de leiding in vastgoedprojecten, zoals het inrichten van winkelcentra en appartementencomplexen met inbreng van nieuwe Lidl filialen. Op 20 september zullen wij jullie in onze workshop meenemen in een case die onze afdeling Bouw & Vastgoed in de dagelijkse werkzaamheden tegenkomt.

Merin

Alle ruimte voor het bouwen aan een vastgoed portefeuille

Wil jij worden meegenomen in de uitdagingen in het verwerven van vastgoed, de verschillende mogelijkheden en concepten voor verhuur? Meld je dan snel aan voor deze casus van Merin met een focus op het belang van verduurzaming van vastgoed!

Jan van Noordenne (Sustainability & Building Innovation Manager) en Laurens Kil (Acquisition Manager) vertellen je graag meer over Merin, een van de grootste vastgoedinvesteerders van Nederland. Merin heeft als bedrijf een grote transformatie ondergaan de afgelopen jaren, waardoor zowel op het gebied van acquisitie als duurzaamheid grote stappen worden gemaakt. Na een korte instructie, is er tijdens de workshop alle ruimte voor jouw ideeën. Je gaat namelijk een strategie ontwikkelen voor een kantoorgebouw in Utrecht. Met het ontwikkelen van de strategie zal moeten worden afgewogen wat de potentiele opbrengst en risico’s zijn. Het gaat om een actuele casus. Merin heeft recent dit kantoorgebouw verworven en is de verschillende strategieën verder aan het uitwerken om de definitieve strategie te bepalen.

Rabobank

De Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. Rabobank Real Estate Finance is de grootste financier van commercieel vastgoed in Nederland. In deze workshop geven we jullie een doorkijk in onze organisatie. Daarnaast hebben we een aantal interessante business cases die we samen met jullie willen bespreken.