• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Onderstaande bedrijven verzorgen een bedrijfsinteractie (en case in de ochtend). 

AT Osborne

Wij houden ons bezig met vraagstukken op het gebied van leefomgeving. Een breed werkveld dat om specialisme vraagt, maar wel met een generalistische, overkoepelende blik. Bij AT Osborne zetten onze 150 specialisten in teamverband hun tanden graag in infrastructuur, gezondheidszorg, legal services, maatschappelijk vastgoed, mobiliteit, water, energie, hoger onderwijs, gebiedsontwikkeling en bestuur en organisatie. 

Cushman & Wakefield

In de case van Cushman & Wakefield wordt ingezoomd op het taxeren van twee objecten in Amsterdam en het bedenken van een verkoopstrategie.

Dev_real estate

Ben jij de daredevil die wij zoeken in de Dev_ academy? Durf jij een stoomcursus projectmanagement aan? Dan zoeken we jou! In onze masterclass zoomen we in op de militaire operatie van de aanpassing van de winkels en service punten van fintech bank ING. De trends in retail zorgen voor een andere invulling van winkels, maar hoe realiseer je die? Van advies naar realisatie. Zien we je daar?

Lidl

Lidl is actief in bouw en vastgoed. Dagelijks werken wij aan het verduurzamen van onze distributiecentra en nemen wij de leiding in vastgoedprojecten, zoals het inrichten van winkelcentra en appartementencomplexen met inbreng van nieuwe Lidl filialen. Op 20 september zullen wij jullie in onze workshop meenemen in een case die onze afdeling Bouw & Vastgoed in de dagelijkse werkzaamheden tegenkomt.

Rabobank

De Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement. Rabobank Real Estate Finance is de grootste financier van commercieel vastgoed in Nederland. In deze workshop geven we jullie een doorkijk in onze organisatie. Daarnaast hebben we een aantal interessante business cases die we samen met jullie willen bespreken.