• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die door de Real Estate Club Groningen georganiseerd worden. Mochten er vragen zijn over de evenementen of wilt u één van de evenementen bijwonen of als bedrijf een bijdrage leveren aan één van de evenementen stuur dan een mail naar: board@reclubgroningen.nl

Inhousedag CBRE

Inhousedag CBRE

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij één van ’s werelds grootste adviesbureaus voor commercieel vastgoed? Kom dan op 16 juni naar de inhousedag op het hoofkantoor van CBRE! Tijdens de inhousedag zullen alle facetten die CBRE binnen het vastgoed bekleedt de revue passeren. Het doel van deze middag is om een beter beeld te krijgen van wat CBRE doet en te ervaren hoe het is om voor een bedrijf als CBRE te werken. Hoe is de werksfeer? Wat voor type mensen werken er? Wat zijn de mogelijkheden m.

Theamadag: Healthy Cities

Theamadag: Healthy Cities

De Real Estate Club Groningen organiseert in samenwerking met FRESH Students en Studievereniging V.U.G.S. 21 april 2017 de themadag ‘Healthy Cities’!

Real Estate Development Day 1e editie

Real Estate Development Day 1e editie

Ieder jaar vindt in samenwerking met de organisatie van het mastervak Real Estate Development de Real Estate Development Day plaats. Tijdens deze editie hadden wij Dr. Robert Lie Co-Founder en CEO van City Square REI in HongKong en Co-Founder en bestuurslid van ANREV te gast.

Aftertentamenborrel

Aftertentamenborrel

Naast studeren en het opdoen van de nodige praktijkervaring is ontspanning en netwerken ook minstens zo belangrijk! Kom daarom langs op één van onze aftertentamenborrels!

Gastcolleges

Gastcolleges

Gedurende het academisch jaar worden er, in samenwerking met de universiteit, diverse gastcolleges verzorgd.